• среда, 22 мај 2024
Се уредува пристапот до месноста ,,Скокото

Се уредува пристапот до месноста ,,Скокото" во делчевското село Габрово

Делчево, 25 февруари 2024 (МИА) - Во делчевското село Габрово се уредува пристапот до месноста „Скок...

Жителите на делчевското село Габрово го слават Митровден

Жителите на делчевското село Габрово го слават Митровден

Делчево, 8 ноември 2023 (МИА) – Во делчевското село Габрово започна одбележувањето на празникот Митр...

Кај месноста Скоко во делчевското село Габрово „три води“ непрекинато течат и лете и зиме

Кај месноста Скоко во делчевското село Габрово „три води“ непрекинато течат и лете и зиме

Делчево, 14 мај 2022 (МИА) - Во близина на делчевското село Габрово, веднаш над самото село од десната...

Image

Остани поврзан