• понеделник, 20 мај 2024
Неколку земји од ОПЕК + го продолжуваат намалувањето на производството на нафта за уште три месеци

Неколку земји од ОПЕК + го продолжуваат намалувањето на производството на нафта за уште три месеци

Ријад/Москва, 3 март 2024 (МИА) - Неколку земји од ОПЕК+ објавија дека за три месеци го продолжуваат...

ОПЕК + планира до крајот на 2024 година да го намали производството на нафта

ОПЕК + планира до крајот на 2024 година да го намали производството на нафта

Ријад, 5 јуни 2023 (МИА) - Организацијата на земјите извознички на нафта (ОПЕК) и нејзините сојузниц...

Image

Остани поврзан