• вторник, 25 јуни 2024
Извештај на ЕП: Нема пречки до ЕУ, Унијата не треба да го одложува приемот на нови членки

Извештај на ЕП: Нема пречки до ЕУ, Унијата не треба да го одложува приемот на нови членки

Стразбур, 28 февруари 2024 (МИА) - Извештајот на Европскиот парламент за проширувањето на ЕУ и рефор...

Image

Остани поврзан