• понеделник, 20 мај 2024
Василевска: Мора да се сопре и да се казни однесувањето на ДУИ

Василевска: Мора да се сопре и да се казни однесувањето на ДУИ

29 февруари 2024  ДУИ ги изне...

Василевска: Која е вистинската причина за повлекувањето на Предлог законот за матична евиденција

Василевска: Која е вистинската причина за повлекувањето на Предлог законот за матична евиденција

Скопје, 22 март 2022 Денес на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците беше повлечен ск...

Image

Остани поврзан