• недела, 14 јули 2024
Преку инфо табли на кејот на Вевчанска река ќе се подига свеста за хигиената кај вевчанци и посетителите

Преку инфо табли на кејот на Вевчанска река ќе се подига свеста за хигиената кај вевчанци и посетителите

Вевчани, 15 мај 2024 (МИА) - Еко - свест Вевчани постави инфо табли по кејот на Вевчанска река со по...

Image

Остани поврзан