• вторник, 28 мај 2024
Дебарското подрачје без струја

Дебарското подрачје без струја

Дебар, 25 мај 2024 (МИА) - Целото Дебарско конзумно подрачје од пред 20 часот вечерва е без напојува...

Во Дебар реализирана првата фаза од планираната дезинсекција и дератизација

Во Дебар реализирана првата фаза од планираната дезинсекција и дератизација

Дебар, 23 мај 2024 (МИА) - Општина Дебар информираше дека успешно е завршена првата фаза од дезинсек...

Во Дебар вечерва ќе се запрашува против комарци, пчеларите да ги заштитат пчелите

Во Дебар вечерва ќе се запрашува против комарци, пчеларите да ги заштитат пчелите

Дебар, 22 мај 2024 (МИА) - Општина Дебар информираше дека од вечерва ќе се реализира програмско запр...

Во тек неколку проекти на општина Дебар за подобри услови за граѓаните

Во тек неколку проекти на општина Дебар за подобри услови за граѓаните

Дебар, 21 мај 2024 (МИА) - Во насока на подобрување на условите за живот и создавање соодветен прост...

Дебарските пожарникари го одбележаа 20 мај - Меѓународниот ден на пожарникарите

Дебарските пожарникари го одбележаа 20 мај - Меѓународниот ден на пожарникарите

Дебар, 20 мај 2024 (МИА) - Во присуство на поранешни колеги, градоначалниците на Дебар и Маврово и Р...

Почна изградбата на паркинг простор во дебарското село Горно Косоврасти

Почна изградбата на паркинг простор во дебарското село Горно Косоврасти

Дебар, 15 мај 2024 (МИА) - Дебарското село Горно Косоврасти, во кое живеат над илјада жители, ќе го...

Во гимназијата во Дебар 139, во Центар Жупа 15 матуранти

Во гимназијата во Дебар 139, во Центар Жупа 15 матуранти

Дебар, 14 мај 2024 (МИА) - Во гимназиите во Дебар и Центар Жупа средното образование во учебната 202...

Во Дебар излезноста до 17 часот на претседателскитe 19 отсто, а на парламнетарните 31 отсто, во Центар Жупa 16,67 односно 16,78 отсто

Во Дебар излезноста до 17 часот на претседателскитe 19 отсто, а на парламнетарните 31 отсто, во Центар Жупa 16,67 односно 16,78 отсто

Дебар, 8 мај 2024 (МИА) - Во општините Дебар и Центар Жупа, попладнево, пополека се зголемува излезн...

Излезноста до 15 часот во Дебар, за претседателските избори 15 отсто, за парламентарните 23 отсто

Излезноста до 15 часот во Дебар, за претседателските избори 15 отсто, за парламентарните 23 отсто

Дебар, 8 мај 2024 (МИА) - Изборниот ден од вториот круг на седмите по ред претседателски, како и 11....

До 13 часот во Дебар 9 отсто излезeност за претседателските и 15 отсто за парламентарните избори,  во Центар Жупа 9,34  односно 9,38 отсто

До 13 часот во Дебар 9 отсто излезeност за претседателските и 15 отсто за парламентарните избори, во Центар Жупа 9,34 односно 9,38 отсто

Дебар, 8 мај 2024 (МИА) - Изборниот ден во општините Дебар и Центар Жупа минува тековно, со поголема...

До 9 часот во Дебар излезноста е 1,1 односно 1,5 отсто, во Центар Жупа 1,60 односно 1,61 отсто 

До 9 часот во Дебар излезноста е 1,1 односно 1,5 отсто, во Центар Жупа 1,60 односно 1,61 отсто 

Дебар, 8 мај 2024 (МИА) - Непречено се одвива изборниот процес од парламентарните и вториот круг од...

Градоначалниците Дука, Куртовски и Ибраим и СМИР го честитаа Велигден на верниците

Градоначалниците Дука, Куртовски и Ибраим и СМИР го честитаа Велигден на верниците

Дебар, 5 мај 2024 (МИА) - Честитки по повод празникот над празниците, Христовото воскресение Велигде...

Во општините Дебар и Центар Жупа ќе гласаат 81 болнo и изнемоштенo лице

Во општините Дебар и Центар Жупа ќе гласаат 81 болнo и изнемоштенo лице

Дебар, 3 мај 2024 (МИА) - Во општините Дебар и Центар Жупа во вторник, ден пред парламентарните и вт...

Сајкоски од Дебар: На 8 мај ќе ја прославиме најголемата победа во историјата со која почнуваат промените

Сајкоски од Дебар: На 8 мај ќе ја прославиме најголемата победа во историјата со која почнуваат промените

Дебар, 2 мај 2024 (МИА) - Ние градевме фабрики, носевме инвестиции, градевме инфраструктура, го подо...

Во Дебар и Центар Жупа до попладневно пријавени за гласање 18 болни и изнемоштени лица

Во Дебар и Центар Жупа до попладневно пријавени за гласање 18 болни и изнемоштени лица

Дебар, 30 април 2024 (МИА) - Во општините Дебар и Центар Жупа до 17 часот, за остварување на правото...

Image

Остани поврзан