• вторник, 18 јуни 2024
Бојмацалиев: 2017-2024 приведени над 7.000 лица од страна на Секторот за меѓународна полициска соработка

Бојмацалиев: 2017-2024 приведени над 7.000 лица од страна на Секторот за меѓународна полициска соработка

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев,...

Бојмацалиев и Тасевски во посета на Крива Паланка

Бојмацалиев и Тасевски во посета на Крива Паланка

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев...

Image

Остани поврзан