• среда, 19 јуни 2024
Лидерите на ЕУ повикаа на борба против дезинформациите, манипулациите и странското мешање во изборните процеси 

Лидерите на ЕУ повикаа на борба против дезинформациите, манипулациите и странското мешање во изборните процеси 

Брисел, 18 април 2024 (МИА) - Во контекст на претстојните европски избори, Европскиот совет ја нагла...

Image

Остани поврзан