• среда, 17 јули 2024
Костадинов: Социјалната населба е најголемиот капитален проект и од финансиски и од социјален аспект за Струмица

Костадинов: Социјалната населба е најголемиот капитален проект и од финансиски и од социјален аспект за Струмица

Струмица, 13 мај 2024 (МИА) - При крај се градежните работи од првата ф...

Костадинов: Обезбедени 65 милиони денари за втората фаза од изградбата на социјалната населба

Костадинов: Обезбедени 65 милиони денари за втората фаза од изградбата на социјалната населба

Струмица, 19 декември 2023 (МИА) - Социјалната населба се гради според планираната динамика, а денес...

Image

Остани поврзан