• среда, 17 јули 2024
Во Шведска зголемена безбедноста на израелските претставништва

Во Шведска зголемена безбедноста на израелските претставништва

Стокхолм, 17 мај 2024 (МИА) - Шведската полиција денеска соопшти дека ја зголемила безбедноста околу...

Image

Остани поврзан