• недела, 14 јули 2024
МД „Илинден“-Тирана: Бројките за  македонското национално малцинство се манипулирани и груб пописен фалсификат

МД „Илинден“-Тирана: Бројките за  македонското национално малцинство се манипулирани и груб пописен фалсификат

Тирана, 29 јуни 2024 (МИА) - Македонското друштво „Илинден“-Тирана остро реагира по објавените попис...

По инсистирањето на МАЕИ, Народниот правобранител на Албанија отвори предмет за пописот

По инсистирањето на МАЕИ, Народниот правобранител на Албанија отвори предмет за пописот

Тирана, 17 мај 2024 (МИА) - Народниот правобранител на Албанија отвори предмет за пописот на населен...

Image

Остани поврзан