• вторник, 18 јуни 2024
Покрај отстапката на властите сите локални избори да бидат на 2 јуни, опозицијата се уште без став дали ќе излезе на избори

Покрај отстапката на властите сите локални избори да бидат на 2 јуни, опозицијата се уште без став дали ќе излезе на избори

Белград, 18 април 2024 (МИА) - По 17 дена разговори, турбулентни средби, напуштање на колегиумот во...

Image

Остани поврзан