• понеделник, 17 јуни 2024
„Роденден“ нова премиера на штипскиот Народен театар

„Роденден“ нова премиера на штипскиот Народен театар

Штип, 2 јуни 2023 (МИА) - „Роденден“ e новата театарска претстава на штипскиот Народен театар чија п...

Image

Остани поврзан