• вторник, 18 јуни 2024
Управен суд: Неоснована е тужбата на АСЈО за одлуката на ДКСК

Управен суд: Неоснована е тужбата на АСЈО за одлуката на ДКСК

Скопје, 22 април 2024 (МИА) - Управниот суд ја отфрли како неоснована тужбата на Академијата за суди...

Image

Остани поврзан