• недела, 26 мај 2024
Во Висконсин температурата се намали за повеќе од 30 степени во рок од 24 часа

Во Висконсин температурата се намали за повеќе од 30 степени во рок од 24 часа

Медисон, 29 февруари 2024 (МИА) - Во американската држава Висконсин температурата се намали за повеќ...

Image

Остани поврзан