• вторник, 16 јули 2024
Костадиновска-Стојчевска: Музеите имаат заштитничка улога за нашата историја, култура и идентитет

Костадиновска-Стојчевска: Музеите имаат заштитничка улога за нашата историја, култура и идентитет

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновск...

Image

Остани поврзан