• вторник, 16 јули 2024
Едукативен настан за подигнување на свесноста за лицата со дијабет – земјава сѐ уште без развиен концепт за менаџирање со дијабетес

Едукативен настан за подигнување на свесноста за лицата со дијабет – земјава сѐ уште без развиен концепт за менаџирање со дијабетес

Скопје, 26 мај 2024 (МИА) – Во организација на Сојузот на здруженија на дијабетичари и Здружението н...

Image

Остани поврзан