• четврток, 30 мај 2024
Министерката Петровска на инаугурацијата на воздухопловната база на НАТО во Кучово

Министерката Петровска на инаугурацијата на воздухопловната база на НАТО во Кучово

Тирана, 4 март 2024 (МИА) – Македонската министерка за одбрана во техничката Влада, Славјанка Петров...

Воздухопловната база на НАТО во Кучово ќе биде отворена на 4 март

Воздухопловната база на НАТО во Кучово ќе биде отворена на 4 март

Тирана, 25 февруари 2024 (МИА) - Воздухопловната база на НАТО во албанскиот град Кучово, која се нао...

Image

Остани поврзан