• вторник, 18 јуни 2024
„Сите за МКЦ“ на трет неделен собир за поддршка на културните храмови

„Сите за МКЦ“ на трет неделен собир за поддршка на културните храмови

Скопје, 14 април 2024 (МИА) - Иницијативата „Сите за МКЦ“ го организира третиот неделен собир овој м...

Image

Остани поврзан