• вторник, 18 јуни 2024
Алиев и Пашинјан постигнаа историски договор за враќање на четири ерменски села во Азербејџан

Алиев и Пашинјан постигнаа историски договор за враќање на четири ерменски села во Азербејџан

Ереван/Баку, 19 април 2024 (МИА) - Ерменија се согласи да врати неколку села на Азербејџан, што дене...

Image

Остани поврзан