• среда, 22 мај 2024
ЛДП: Патните исправи да важат до истекот на нивниот рок со печат на Северна Македонија

ЛДП: Патните исправи да важат до истекот на нивниот рок со печат на Северна Македонија

 Скопје, 27 февруари 2024 Во настојувањето да се олесни движењето на граѓаните на Репуб...

Image

Остани поврзан