• четврток, 30 мај 2024
Писториус за прислушкуваниот разговор: Путин води информативна војна против Германија

Писториус за прислушкуваниот разговор: Путин води информативна војна против Германија

Берлин, 3 март 2024 (МИА) - Германскиот министер за одбрана Борис Писториус денеска изјави дека руск...

Image

Остани поврзан