• среда, 24 јули 2024
Одбиени три, Управен треба да одлучува уште по четири тужби за прегласување од Европски фронт

Одбиени три, Управен треба да одлучува уште по четири тужби за прегласување од Европски фронт

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Управниот суд денеска ја одби како неоснована тужбата од Коалицијата „Ев...

Image

Остани поврзан