• недела, 14 јули 2024
„Гардијан“: Поранешниот шеф на Мосад и се заканувал на главната обвинителка на МКС

„Гардијан“: Поранешниот шеф на Мосад и се заканувал на главната обвинителка на МКС

Лондон, 28 мај 2024 (МИА) – Поранешниот шеф на израелската разузнавачка агенција Мосад, Јоси Коен и...

Image

Остани поврзан