• среда, 17 јули 2024
Од земја од странство испратени масовни заканувачки мејлови до училишта во Атина

Од земја од странство испратени масовни заканувачки мејлови до училишта во Атина

Атина, 29 мај 2024 (МИА) – Голем број училишта во Атина денеска добиле мејлови со заканувачка содржи...

Image

Остани поврзан