• недела, 14 јули 2024
ФТМ: Потеклото на речиси три четвртини од приватните донации за европските партии е непознато за јавноста

ФТМ: Потеклото на речиси три четвртини од приватните донации за европските партии е непознато за јавноста

Брисел, 30 мај 2024 (МИА) - Податоците за потеклото на речиси три четвртини од донациите за политичк...

Image

Остани поврзан