• среда, 24 јули 2024
Ацевски: Степенот на имплементација на целите за одржлив развој во националната рамка е задоволителен

Ацевски: Степенот на имплементација на целите за одржлив развој во националната рамка е задоволителен

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) – Државниот завод за ревизија денеска ги презентираше националните Конечни...

Image

Остани поврзан