• недела, 19 мај 2024
Во штипско Ново Село улиците се реконструираат во автентичен стил

Во штипско Ново Село улиците се реконструираат во автентичен стил

Штип, 26 февруари 2024 (МИА) - Дел од улиците во штипско Ново Село веќе се поплочуваат во автентичен...

Image

Остани поврзан