• среда, 19 јуни 2024
Столтенберг: НАТО очекува американскиот Конгрес во следните денови да ја одобри новата помош за Украина

Столтенберг: НАТО очекува американскиот Конгрес во следните денови да ја одобри новата помош за Украина

Брисел, 17 април 2024 (МИА) - Охрабрен сум од очекувањето дека Конгресот на САД ќе одобри нова помош...

Image

Остани поврзан