• вторник, 18 јуни 2024
Во Македонска Каменица продолжува асфалтирањето локални патишта

Во Македонска Каменица продолжува асфалтирањето локални патишта

Македонска Каменица, 19 април 2024 (МИА) - Во Македонска Каменица продо...

Атанасовски: Да заокружиме број 7 за просперитетна и успешна Македонска Каменица

Атанасовски: Да заокружиме број 7 за просперитетна и успешна Македонска Каменица

Македонска Каменица, 25 октомври 2021 (МИА) - Кандидатот за градоначалник на Општина Македонска Камениц...

Image

Остани поврзан