• среда, 17 јули 2024
Директорот на Бирото за јавна безбедност Тасевски на Генерално собрание на СЕПКА во Белград

Директорот на Бирото за јавна безбедност Тасевски на Генерално собрание на СЕПКА во Белград

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски денеска ја предв...

Тошковски во посета на Одделот за заштита на определени личности и објекти

Тошковски во посета на Одделот за заштита на определени личности и објекти

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи во техничката Влада, Панче Тошковски дене...

Image

Остани поврзан