• среда, 17 јули 2024
Ако ЕЦБ ги намали каматите, тоа ќе се рефлектира и кај нас, но не со таа динамика како во ЕУ

Ако ЕЦБ ги намали каматите, тоа ќе се рефлектира и кај нас, но не со таа динамика како во ЕУ

Струга, 18 мај 2024 (МИА) – Неизвесно е што ќе се случува со каматните стапки. Ако Европската центра...

Image

Остани поврзан