• вторник, 18 јуни 2024
Виктор Исјановски избран за претседател на Комората за вештаци

Виктор Исјановски избран за претседател на Комората за вештаци

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Комората за вештаци денеска одржала основачко собрание, на кое за прет...

Објавен оглас за 40 вработувања во Здравствен дом - Скопје

Објавен оглас за 40 вработувања во Здравствен дом - Скопје

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) - Објавен е оглас со којшто во Здравствен дом - Скопје наскоро ќе бидат вр...

Нова современа амбуланта во општина Бутел

Нова современа амбуланта во општина Бутел

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) - Една од старите дрвени амбуланти во општина Бутел е заменета со нова и с...

Image

Остани поврзан