• среда, 22 мај 2024

Симпозиум на тема „Нови перспективи во офталмологијата“ во Скопје

Симпозиум на тема „Нови перспективи во офталмологијата“ во Скопје

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Симпозиум на тема „Нови перспективи во офталмологијата“ ќе се одржи денеска во Скопје, информираат од ЗМСТАС „За нас“.

Пред почетокот на симпозиумот, предвидена е прес-конференција по повод формирањето на Друштвото на офталмолошки сестри при ЗМСТАС „За нас“, како и за организирањето на првиот симпозиум. бд/са/

Фото: ЗМСТАС „За нас“

Остани поврзан