• понеделник, 27 ноември 2023

Седница на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците

Седница на собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците

Скопје, 21 септември 2023 (МИА) - Во Собранието денеска седница ќе одржи Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците. 

На деневен ред е Одлуката за изменување и дополнување на Националната стратегија за спречување на корупцијата и судирот на интереси 2021-2025. 

Одлуката ќе се носи на барање на Државната комисија за спречување на коруција. ев/дма/

Фото:МИА архива

Остани поврзан