• вторник, 23 јули 2024

Прес-конференција на претседателот на Уставниот суд, Дарко Костадиновски (во живо)

Прес-конференција на претседателот на Уставниот суд, Дарко Костадиновски (во живо)

Скопје, 10 јуни 2024 (МИА) - Прес-конференција на новоизбраниот претседател на Уставниот суд, Дарко Костадиновски.

Фото: МИА

Остани поврзан