• сабота, 25 мај 2024

Прес-конференција на министерката за култура Костадиновска-Стојчевска (во живо)

Прес-конференција на министерката за култура Костадиновска-Стојчевска (во живо)

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска.  

Остани поврзан