• среда, 19 јуни 2024

Одбележување на Денот на македонските пожарникари - 20 Мај

Одбележување на Денот на македонските пожарникари - 20 Мај

Скопје, 20 мај 2024 (МИА) - Во Противпожарната бригада на Град Скопје денеска ќе биде одбележан Денот на македонските пожарникари - 20 Мај.

- На 20 Мај, Денот на македонските пожарникари, им оддаваме поддршка и признание на пожарникарите кои секојдневно даваат максимални напори со цел да го заштитат нашиот град и нашата безбедност. Ја изразуваме нашата благодарност на пожарникарите од Противпожарната бригада на Град Скопје за нивниот безрезервен придонес во општеството, соопшти Град Скопје. мд/вг/

Фото: МИА архива и Град Скопје 

 


 

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан