• четврток, 21 септември 2023

Министерот за безбедност на БиХ во посета на Северна Македонија

Министерот за безбедност на БиХ во посета на Северна Македонија

Скопје, 12 март 2023 (МИА) - Министерот за безбедност на Босна и Херцеговина, Ненад Нешиќ денеска ќе престојува во посета на Северна Македонија. 

Нешиќ ќе се сретне со министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, а по средбата што ќе се одржи во Министерството за внатрешни работи, најавени се изјави за медиумите. бак/

 

 

Остани поврзан