• сабота, 25 мај 2024

Манифестација „Цртање на асфалт“ по повод Денот на македонските просветители Св.Кирил и Методиј

Манифестација „Цртање на асфалт“ по повод Денот на македонските просветители Св.Кирил и Методиј

Скопје, 22 мај 2023 (МИА) - ЈУ Детски културен центар – Карпош, Скопје традиционално и годинава ќе ја реализира манифестацијата „Цртање на асфалт“ по повод 24 Мај, Денот на македонските просветители Св.Кирил и Методиј.

Манифестацијата ќе се одржи на отворено на просторот ПЛОЧНИК во Општина Центар. сст/са/

фото КИЦ

 

Остани поврзан