• вторник, 16 април 2024
МИА Најави МКД

3 декември 2023

Битола - Национален сојуз на лица со телесен инвалидитет на Северна Македонија – Мобилност Македонија одбележува Ден на лицата со телесен инвалидитет на Македонија (р. Гламур / 10:30 ч.)

Куманово - Акција „Пошумуваме заедно за позелено утре“, во организација на ДМ дрогери маркет, со поддршка на ЈП „Национални шуми“, МЗШВ и Факултет за шумарски науки, пејзажна архитектура и екоинженеринг (10:30 - Локација:  https://www.google.com/maps/search/42.262626,+21.937241?entry=tts)

_______________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан