• среда, 22 мај 2024
МИА Најави МКД

25 март 2023 

Куманово - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и претседателот на Македонскиот полициски синдикат, Марјан Кицев ќе присуствуваат на промоцијата на заедничката кампања на МВР и МПС, „МВР за граѓаните - заедница, доверба, одговорност“. (Градски плоштад/11:30, пристигнување на медиумите/11:15, изјави за медиумите)

Скопје - Прес-конференција на Работничката партија. (пред Влада на РСМ/12:00)

Скопје - Изведба на претставата „Семејство“ на авторот Роналд Харвуд, дипломска престава на студентите на ФДУ. (Драмски театар Скопје/20:00)

Скопје - Театарот за деца и младинциодбележува 33 години. 

Скопје - Меѓународен карате турнир Гранд При Македонија. (Општина Аеродром, Спортски центар „Јане Сандански“/9:30)

 

______________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан