• сабота, 02 март 2024

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

10 декември 2023 

Скопје – Доделување на државната награда „Мето Јовановски“ за 2023 година, највисоко признание за долгогодишни остварувања во областа на промоцијата, заштитата и унапредувањето на човековите права. (Собрание, Кристална сала/12:00)

Скопје - Панел дискусија „Улогата на помалкубројните заедници во развојот на Република Северна Македонија“ по повод Меѓународниот ден на човековите права, во организација на Агенцијата за остварување на правата на заедниците (АОПЗ), со поддршка на Мисијата на ОБСЕ. (х. „Мериот“/18:30) 

___________________________________________________________ 

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан