• недела, 24 септември 2023

Избрани најдобрите бармени

Избрани најдобрите бармени

Скопје, 2 март 20234 (МИА) - Барменот Вања Головски ќе ја претставува земјава на Светското првенство на бармени во Рим. Тој победи на 14. Државно првенство на бармени, што во организација на Здружението на бармени на Македонија, се одржа денска во хотелот „Мериот“. 

null

Второто и третото место го освоија Никола Анастасијески и Дејвид Кузманов, а наградата за најдобра техника Никола Ефремов.

На натпреварот учествуваа 17 бармени од повеќе градови од земјава.са/ 

null

 

Фото: МИА

Остани поврзан