• сабота, 25 мај 2024

ИЗБОРИ 2024: МИА ќе ги претстави програмите на учесниците на парламентарните избори

ИЗБОРИ 2024: МИА ќе ги претстави програмите на учесниците на парламентарните избори

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Медиумската информативна агенција - МИА, по повод претстојните парламентарни избори, ќе ги претстави програмите на партиите, коалициите и независните кандидати врз основа на кандидатските листи што ги утврди Државната изборна комисија.

За таа цел, партиите, коалициите и независните кандидати кои ќе учествуваат на изборите, можат да достават сублимирана содржина на нивната изборна програма по електронска пошта на е-адресата на МИА mia@mia.mk. Текстот треба да содржи најмногу 6.000 карактери. миа/

Остани поврзан