• петок, 24 ноември 2023

Во Дојран промоција на алтернативни видови транспорт

Во Дојран промоција на алтернативни видови транспорт

Скопје, 21 септември 2023 (МИА) - Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски и директорот на Транспортната заедница, Матеј Закоњшек, по повод „Европската недела на мобилност“, ќе престојуваат во работна посета на Општина Дојран. 

Бочварски и Закоњшек во Дојран ќе промовираат алтернативни видови на транспорт. ев/дма/

Фото:МИА архива

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан