• e shtunë, 15 qershor 2024
Ligji i ri për legalizimin e ndërtimeve pa leje në Kuvend, i propozuar nga deputeti Skender Rexhepi

Ligji i ri për legalizimin e ndërtimeve pa leje në Kuvend, i propozuar nga deputeti Skender Rexhepi

Shkup, 11 dhjetor 2023 (MIA) - Propozim-ligji për ndryshime dhe plotësime të Ligjit për trajtimin e...

Uikend lagjeja në Kodrën e Diellit ka 116 ndërtime pa leje, Kasami pret që PDU të ndërmerr masa

Uikend lagjeja në Kodrën e Diellit ka 116 ndërtime pa leje, Kasami pret që PDU të ndërmerr masa

Tetovë, 10 tetor 2023 (MIA) - Kryetari i komunës së Tetovës, Bilal Kasami paralajmëroi se admin...

Kovaçevski: PP të reagojë për ndërtimin pa leje në rrugën e

Kovaçevski: PP të reagojë për ndërtimin pa leje në rrugën e "Pllastikave", popullit i ka ardhur në majë të hundës nga krimi dhe anashkalimi i ligjeve

Shkup, 4 shtator 2023 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot publikisht i bëri thirrje Prokuror...

Arrestohen 22 persona për ndërtime të paligjshme në katër ishuj grekë

Arrestohen 22 persona për ndërtime të paligjshme në katër ishuj grekë

Athinë, 2 maj 2023 (MIA) – Në kuadër të kontrolleve për luftë me ndërtimet e paligjshme, policia gre...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR