• e shtunë, 15 qershor 2024
Ministri Toshkovski për vizitë në Sektorin për Bashkëpunim Ndërkombëtar Policor

Ministri Toshkovski për vizitë në Sektorin për Bashkëpunim Ndërkombëtar Policor

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Ministri teknik i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot (29.05.2024) v...

Toshkovski: Mungesë e madhe e burimeve njerëzore dhe mungesë e pajisjeve në njësitë e sigurisë në komunikacion

Toshkovski: Mungesë e madhe e burimeve njerëzore dhe mungesë e pajisjeve në njësitë e sigurisë në komunikacion

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Njësiti për Siguri në Komunikacionin Rrugor (NJSKRR) dhe Njësiti për Inspe...

Toshkovski: Përkrahje për njësitet speciale për shkak se ata janë shtylla e parë e mbrojtjes dhe ruajtjes të sovranitetit të shtetit

Toshkovski: Përkrahje për njësitet speciale për shkak se ata janë shtylla e parë e mbrojtjes dhe ruajtjes të sovranitetit të shtetit

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Tosh...

Toshkovski: Gjendja e sigurisë është stabile, nuk ka kurrfarë shkeljesh në procesin zgjedhor

Toshkovski: Gjendja e sigurisë është stabile, nuk ka kurrfarë shkeljesh në procesin zgjedhor

 Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Gjendja e sigurisë është stabile. Nuk ka kurrfarë shkeljesh në pr...

Toshkovski: Hapja e kalimit kufitar te Markova Noga do jetë i rëndësishëm për zhvillimin e turizmit

Toshkovski: Hapja e kalimit kufitar te Markova Noga do jetë i rëndësishëm për zhvillimin e turizmit

Shkup, 20 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski gjatë ditës së sotme k...

Toshkovski realizo takim me shefen e Misionit të OSBE-ODIHR për vëzhgimin e zgjedhjeve Xhillian Stirk

Toshkovski realizo takim me shefen e Misionit të OSBE-ODIHR për vëzhgimin e zgjedhjeve Xhillian Stirk

Shkup, 12 prill 20024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, sot ka mbajtur takim...

Toshkovski: Çdo veprim i ndërmarrë nga nëpunësit policorë, e është i lidhur me arrestimin e Saliut, do të hetohet

Toshkovski: Çdo veprim i ndërmarrë nga nëpunësit policorë, e është i lidhur me arrestimin e Saliut, do të hetohet

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Kontrolli i brendshëm do ta hetojë veprimin e nëpunësve policorë li...

Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

Toshkovski: Asnjë nëpunës i policisë nuk mund të jetë anëtar i një partie politike

 Shkup, 5 prill 2024 (MIA)  - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot...

Ministri Toshkovski realizoi takim me shtabin operativ për zbatimin e zgjedhjeve parlamentare dhe presedenciale të vitit 2024

Ministri Toshkovski realizoi takim me shtabin operativ për zbatimin e zgjedhjeve parlamentare dhe presedenciale të vitit 2024

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot realizoi takim pune...

Toshkovski: Edhe krahas pengesave, do të bëj çmos që MPB të garantojë organizimin e zgjedhjeve të sigurta

Toshkovski: Edhe krahas pengesave, do të bëj çmos që MPB të garantojë organizimin e zgjedhjeve të sigurta

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski deklaroi sot se...

Toshkovski: Mbesim të përkushtuar në bashkëpunimin e përbashkët në luftë kundër kontrabandës së migrantëve

Toshkovski: Mbesim të përkushtuar në bashkëpunimin e përbashkët në luftë kundër kontrabandës së migrantëve

Shkup, 22 mars 2024 (MIA) - Vendi ynë është i përfshirë sistematikisht në procesin e gjetjes së përg...

Toshkovski në takim me kolegun e tij malazez Sharanoviq, si pjesë e konferencës ministrore në Slloveni në kuadër të procesit Bërdo

Toshkovski në takim me kolegun e tij malazez Sharanoviq, si pjesë e konferencës ministrore në Slloveni në kuadër të procesit Bërdo

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Delegacioni i kryesuar nga ministri teknik i Punëve të Brendshme, P...

Toshkovski në takim me udhëheqësinë e SPB Shtip

Toshkovski në takim me udhëheqësinë e SPB Shtip

Shkup, 20 mars 2024 (MIA)- Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski ka qenë për vizit...

Xhaferi: Ligji është i qartë se duhet të ketë nënshkrim të lidhur

Xhaferi: Ligji është i qartë se duhet të ketë nënshkrim të lidhur

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Ligji është i qartë se duhet të ketë nënshkrim të lidhur, tha sot kryemi...

Toshkovski: Vendimi i Qeverisë me të cilin u anuluan pesë urdhra të marra nga unë është skandaloz dhe në kundërshtim me ligjet

Toshkovski: Vendimi i Qeverisë me të cilin u anuluan pesë urdhra të marra nga unë është skandaloz dhe në kundërshtim me ligjet

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme në Qeverinë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR