• e shtunë, 15 qershor 2024
Pendarovski: Realizmi politik është se pa ndryshim të Kushtetutës nuk ka përparim drejt BE-së

Pendarovski: Realizmi politik është se pa ndryshim të Kushtetutës nuk ka përparim drejt BE-së

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Presidenti i vendit dhe pretendent për mandatin e dytë në zgjedhjet e a...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR