• e enjte, 25 korrik 2024
QMK-ja: Shtatë zjarre në ambient të hapur, apel për mirëmbajtjen e pastrimit të kanaleve kulluese

QMK-ja: Shtatë zjarre në ambient të hapur, apel për mirëmbajtjen e pastrimit të kanaleve kulluese

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Shtatë zjarre në ambiente të hapura janë regjistruar në vend në 24 orët...

Trampi nga e enjtja ka fituar 7,1 milionë dollarë nga shitja e kanotiereve dhe termosave me imazhin e burgut

Trampi nga e enjtja ka fituar 7,1 milionë dollarë nga shitja e kanotiereve dhe termosave me imazhin e burgut

Uashington, 27 gusht 2023 (MIA) – Shtabi zgjedhor për fushatën presidenciale të Donald Truap kumtoi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR